maandag 26 december 2011

Fotoshoot!?!

Het lijkt zo makkelijk een fotoshoot maken van een paar ondeugende kittens. Dacht het niet ;-) Typisch een gevalletje van geen werkende combinatie. Stil zitten wat is dat? Oe ik kan naar links, rechts lukt me ook, nu nog een rondje draaien... Met de kont naar de camera zitten is ook erg populair. Of de oh het bevalt me niet... mmm keel opzetten zal vast helpen. En ja hoor, succes! Mama Chimecho komt gelijk bezorgd naar het mafia kitten in kwestie kijken. En daar zit je dan, camera in de aanslag... maar foto's kunnen maken ho maar ;-)
Met 19 dagen zijn ze nog belachelijk jong, maar slim dat ze zijn :-) Er is geen enkele twijfel dat de naam voor het nestthema goed gekozen is - Swedish House Mafia :-))

One de eerst geborene van het nest. En inderdaad met alles haantje de voorste. Een slimme en zachtaardige mister macho.
Wat is dat onder m'n pootje?
Huh, zie het niet meer...
Waar is het gebleven??
Oh dat ding ziet er ook leuk uit
Swedish Beauty, een lady en het fotomodel van het stel. Als de kittens druk met elkaar bezig zijn ligt ze rustig toe te kijken, maar als haar iets niet aanstaat... nou berg je maar ;-)
Zen momentje

Nek strekken
Concentratie... klaar voor de shoot
Kidos, zachtaardig, vrolijk, nieuwsgierig en in voor een lolletje. Die als het nodig is goed zijn mannetje kan staan en zijn temperament dan ook niet onder stoelen of banken steekt.

Oh, is het de bedoeling dat ik zit

Wat is dat...
Ik ben nog steeds nieuwsgierig

Knipoog, vooruit dan maar
Valodja, lief, aanhankelijk, ondeugend en gaat compleet haar eigen gang. Doet alleen waar ze zin in heeft en dat is niet fotomodel spelen :-) Bijna onmogelijk om foto's van te maken. Tenminste, behalve als ze op mijn hand zit dan geeft ze een hele act weg en kan ik de ene na de andere mooie foto maken....
Dit is pas comfi
Op de hand en klaar voor de shoot
Strike a pose  
De aahhhh look
Tivoli, de junior van het stel. Lief, zachtaardig, ondeugend, pittig en een lekkere tuttebel. Ze laat zich niet op de kop zitten en weet heel goed de aandacht te krijgen door een heel lief koppie met grote ogen op te zetten en je aan te staren. Tja dan smelt je.
Uh wat moet ik van dat ding vinden
Ben wel nieuwsgierig


Kan het bijna aanraken
Aha

One - 19 dagen



Swedish Beauty - 19 dagen




Kidsos - 19 dagen

 

Valodja - 19 dagen

 

Tivoli - 19 dagen